A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
20-519-2742
Ön itt jár: > >

Garancia

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén a futár a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént. Jogos reklamáció esetén cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben természetesen cégünket terheli. Ha bármiféle kérdés, észrevétel vagy probléma merül fel Önben cégünk működésével, a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk! Forduljon hozzánk bizalommal a honlapon a „Kapcsolat" menüpontban jelzett elérhetőségek bármelyikén

Termékeinkre törvény által előírt garanciát vállalunk. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredő meghibásodásra, a garancia nem érvényesíthető. A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket vissza kell küldeni a címünkre. A visszaküldés postaköltsége a vásárlót terheli! A hibás terméket ajánlott küldeményként kérjük feladni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után biztosítjuk a termék cseréjét, vagy a levásárlás lehetőségét.