Barion Pixel
A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Termékek Menü
20-519-2742

Védjegyek, Felelősség

Védjegyek

A magyarkezmuvesajandekok.hu oldalon található termékképek az üzemeltető tulajdonát képezik és szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azok bárminemű felhasználása, közzététele, reprodukálása, módosítása, az Üzemeltetők előzetes írásbeli engedélyezése nélkül.

A magyarkezmuvesajandekok.hu weboldal üzemeltetői tisztelik mások szellemi termékét. Abban az esetben, ha valamely felhasználó úgy véli, hogy az oldalon saját szerzői jogait sérti egy kép jelenléte – azaz a kép saját tulajdonát képezi, az levédett, és annak közléséhez írásos engedély vagy díjazás szükséges, vagy nem kívánja, hogy az oldalon megjelenjen – akkor lépjen velünk kapcsolatba, jelezze felénk kifogását, és ha egyértelmű a szerzői jogsértés, akkor az adott képet azonnali hatállyal eltávolítjuk az oldalról.

Felelősség kizárása

A honlap tartalma bármikor bővülhet, kiegészülhet és frissülhet. Bár az Üzemeltető  mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, nem vállal felelősséget a honlap tartalmának pontosságáért és aktualitásáért, nem tartozik felelősséggel a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért, továbbá nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos, zavartalan és hibamentes lesz. Üzemeltető továbbá kifejezetten kizárja a felelősséget a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, a hozzáférés, a honlap használata vagy letöltés során bekövetkezett káreseményekért. Ide vonatkoznak az Üzemeltetőn kívül álló okokkal összefüggésben keletkezett hibák és ezek következményei is.

Az Üzemeltető továbbá semmiféle, Felhasználó számára a szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre.

A webshopban feltüntetett termékképek pontosságáért, aktualitásáért felelősséget nem vállalunk.